søndag 4. oktober 2009

Jerusalem Jerusalem!!







Nå har vi endelig fått oppleve Jerusalem (ihvertfall en liten del av alt denne byen har å by på). To dagers sightseeing med vår kjære guide Håkon med sine 7 håpefulle på slep. Inntrykkene er mange, alt fra tidlig morgen i gravhagen,

se klippemoskeen som står på Tempelplassen, gå i sjarmerende handlegater der alt kan prutes++++ Vi lar bildene tale for seg selv!

Ellers går praksishverdagen sin gang, stadig mer og lære og litt frustrasjon over å ikke kunne språket. Vi blir kjent med nye mennesker, ser mer av mangfoldet i landet og er blitt veldi gla i Israel og menneskene som bor her. Egentlig føler vi oss hjemme hele gjengen, det er godt å ha et trygt og litt "norskt" sted å bo. Nå om dagen sitter vi i løvhytter, for jødene feirer Succot (løvhyttefest), arti konsept og ganske koselig!

Vi håper alle der hjemme har det bra, nyt nysnøen og melkesjokoladen!!

1 kommentar:

  1. KJÆRE MARIT (og dere andre altså også)
    Så koselig å se bilde!! Vi har fått opp et bilde av oss tre på kjøleskapet og et oppå krydderhylla eller hva vi kaller det. Vi har drept mikado :O Og kjøpt en ny en som tåler å tørke ut. I dag holdt den lille søte grønne på kjøkkenet på å bli slappfisk, men jeg tror jeg klarte å redde den!
    Det er en 100% jobb å passe på plantene skal jeg fortelle deg!!

    Men du. Kos deg videre da! Vi tenker og snakker masse om deg. (Bare positivt selfølgelig hallo!) Og gleder oss til å få en til i køya :)
    But untill then Shalom and God be with you.

    Super gla i d!

    Klem fra Marte

    SvarSlett